Stimați colegi,
 

Suntem onorați să vă invităm la cea de-a 6-a ediție a conferinței “Zilele Dermatologiei la Sibiu”, cu tema “Noi orizonturi în dermatologie”, ce se va desfășura la Hotel Ramada, Sibiu, în perioada 28 – 30 Septembrie 2023. Manifestarea științifică din acest an va fi organizată sub egida Universității “Lucian Blaga” din Sibiu, în parteneriat cu Societatea Română de Dermatologie, fiind creditată de Colegiul Medicilor din România cu puncte EMC.
 
Programul conferinței noastre va acoperi cele mai noi subiecte din patologia dermatologică, de la bolile inflamatorii cronice, dermato-oncologice, opțiuni diagnostice și terapeutice de viitor, până la dermato-cosmetică.

Dacă doriți să propuneți o temă pentru programul nostru vă invităm să trimiteți titlul lucrării dumneavoastră până în data de 4 August completând formularul de pe website-ul conferinței.
 
Participarea dumneavoastră, dar și a invitaților noștri de renume ne onorează, ne ambiționează să continuăm și să îmbunătățim calitatea viitoarelor manifestări, pentru a vă împlini și, de ce nu, depăși aștepările. Mai multe informații legate de înscriere vor fi regăsite pe website-ul conferinței.
 
Vă mulțumim pentru participarea numeroasă, și pentru susținerea acordată în toți acești ani. Sperăm ca și de această dată să avem o ediție valoroasă, cu teme de actualitate, și să ne fiți alături așa cum ați fost și până acum.
 
Cu deosebită considerație,
Prof. Univ. Dr. Maria Rotaru

Cursuri și manifestari naționale și internaționale​

Accesează

Informații utile​

Accesează

Diplome CND 2023

Accesează