Politica de retur

 

Dreptul de retragere

Cumpăratorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage din contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere în conformitate cu prevederile OUG 34/2014.

Perioada de retragere menționată expira in termen de 14 zile de la ziua in care cumparatorul :

– renunță la inregistrarea pe site-ul SRD ca membru sau participant la acțiunile organizate de SRD

– achită de mai multe ori, din eroare

– o parte terță (firmă) a achitat taxele

Exercitarea dreptului de retragere

Înainte de expirarea perioadei de retragere, cumpărătorul informează vânzătorul cu privire la decizia de retragere din contract, în scris.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a investiga orice cerere de returnare si de a nu da curs cererilor de returnare frauduloase sau abuzive.

Obligațiile vânzătorului

Vânzătorul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea cumpărătorului, exclus costurile încasării, fără întârziere nejustificata ți, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data încasării sumelor.

Vânzătorul rambursează sumele menționate numai într-un cont bancar comunicat de către cumpărător.

Obligațiile cumpărătorului

Cumpărătorul are obligația de a transmite toate datele necesare (nume, prenume, nr. de telefon, motivul returului, cont IBAN si numele titularului) in mod corect si complet, iar cererea de retur va fi procesata într-un termen de 14 zile lucrătoare.

OUG 34/214 ART. 14

Reclamațiile ,Cererile , Sesizările si Notificările se fac doar în scris pe adresa de email: office@srd.ro, sau prin posta la adresa Str. Constantin Aricescu, nr. 15, etaj 2, sector 1, București .

 

Cursuri și manifestari naționale și internaționale​

Accesează

Informații utile​

Accesează

Diplome CND 2023

Accesează