Euro Melanoma Day 2012

 

Stimaţi colegi,

SRD  organizează a 7-a ediţie a Euro Melanoma Day – Ziua europeană pentru depistarea melanomului în data de 30 mai 2012. 
Sunt invitaţi medici dermatologi din toată ţara să se implice în această campanie desfăşurată simultan în peste 28 de ţări europene şi al cărei scop este efectuarea unui screening cutanat gratuit în vederea depistării de leziuni precanceroase sau cancere cutanate.

Pacienţii vor fi consultaţi numai pe baza programărilor efectuate la linia telefonică gratuită 0800811101 - disponibilă în perioada 07 – 10 mai 2012.  Fiecare pacient va fi consultat şi informat asupra riscului expunerii exagerate la radiaţiile ultraviolete, iar medicul va completa un chestionar standard european în baza căruia se va realiza o statistică la nivel naţional şi internaţional.

Prof. Dr. Călin Giurcăneanu

Preşedinte SRD

În cadrul campaniei Euro Melanoma Day – Ziua europeană pentru depistarea melanomului  a avut loc în data de  27 mai  2012  conferinţa de presă la care invitat  special a fost dl. Prof.  Dr. Joseph  Pace, preşedintele  Asociaţiei de Dermatologie  şi Venerologie din  Malta.
 

Medicii înscrişi în campania EMD 2012 care nu au trimis chestionarele completate sunt rugaţi să le trimită în regim de urgenţă pentru a putea centraliza şi organiza manifestarea on-line de comunicare a rezultatelor. Menţionăm că această manifestare are acreditare UEMS.

Cursuri și manifestari naționale și internaționale​

Accesează

Informații utile​

Accesează

Diplome CND 2023

Accesează