Euro Melanoma Day 2009

 

Stimate coleg,

Societatea Romana de Dermatologie se va alatura si anul acesta Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie (EADV) si va organiza a 4-a editie a Euro Melanoma Day – Ziua europeana pentru depistarea melanomului in data de 25 mai 2009. Evenimentul va fi sprijinit de partenerii nostri Laboratoarele Dermatologice Avene si Schering-Plough Romania.

In ziua mentionata invitam medicii dermatologi din toata tara sa se implice in aceasta campanie desfasurata simultan in 26 de tari si al carei scop este efectuarea unui screening cutanat gratuit in vederea depistarii de leziuni precanceroase sau cancere cutanate.

Actiunea va fi intens mediatizata (presa scrisa, radio, televiziune, afisaj in farmacii si unitati medicale), iar pacientii vor fi consultati numai pe baza programarilor efectuate la o linie telefonica gratuita disponibila in perioada 18 – 21 mai 2009. Fiecare pacient va fi consultat si informat asupra riscului expunerii exagerate la radiatiile ultraviolete, iar medicul va completa un chestionar standard european in baza caruia se va realiza o statistica la nivel national si international.

Medicii dermatologi care se angajeaza sa participe la Euro Melanoma Day 2009 sunt rugati sa se inscrie în perioada 1 – 30 aprilie prin trimiterea Formularului de inregistrare completat via e-mail la adresa: srd@rdsmail.ro sau prin fax 0318052587 pentru a putea primi pachetul necesar desfasurarii actiunii.

Va dorim succes si nu uitati ca aceasta campanie de interes public larg si de amploare nationala are nevoie de sprijinul Dumneavoastră. Va multumim anticipat.

Prof. Dr. Virgil Feier                                     Conf. Dr. George Sorin Tiplica

Presedinte SRD                                               Director executiv SRD

Formular de înregistrare

Cursuri și manifestari naționale și internaționale​

Accesează

Informații utile​

Accesează

Diplome CND 2023

Accesează