Euro Melanoma Day 2008

 

Societatea Romana de Dermatologie va organiza anul acesta cea de a 3-a editie a Euro Melanoma Day in ziua de 15 mai 2008. Partenerul oficial al evenimentului este compania La Roche-Posay.

Actiunea are un dublu scop: sensibilizarea opiniei publice fata de pericolul radiatiilor solare si incurajarea prezentarii la medicul dermatolog.

In ziua mentionata medicii dermatologi care vor dori sa se implice in aceasta actiune, membri ai SRD, vor efectua gratuit un screening cutanat in vederea depistarii de precancere sau cancere cutanate. Pentru fiecare pacient consultat va fi completat un formular standard inclus intr-un studiu statistic la nivel national.

Pentru o buna desfasurare a activitatii, va exista o pre-programare centralizata a pacientilor solicitand screening-ul pentru melanom.

In cursul lunii aprilie medicii care se angajeaza sa participe la actiune vor primi un “set Euro Melanoma Day”, alcatuit din formulare, materiale informative si de suport.

Aceasta actiune de interes public si de amploare nationala are nevoie de sprijinul Dumneavoastra. Va multumim anticipat.

Medicii dermatologi, specialisti sau primari, membri ai SRD care doresc sa participe la campania EuroMelanoma Day – Ziua europeana pentru depistarea melanomului, care se va desfasura in data de 15 mai a.c. sunt rugati sa trimita pana pe 12.05.2005 pe adresa de email: srd@rdsmail.ro sau sa comunice telefonic la nr. 0318052587 urmatoarele informatii:

  • nume, prenume
  • adresa cabinetului unde pot fi gasiti de pacienti
  • orarul consultatiilor din ziua respectiva
  • telefon

Va multumim pentru participare.

Cursuri și manifestari naționale și internaționale​

Accesează

Informații utile​

Accesează

Diplome CND 2023

Accesează