Congresul Național de Dermatologie 2019

 

Societatea Romană de Dermatologie are plăcerea de a vă invita la Congresul Naţional de Dermatologie cu participare internaţională care va avea loc la Centrul Internațional de Conferințe „Casino Sinaia”, in perioada 25 -28 septembrie 2019.

 

Având ca experiență edițiile precedente ale Congresului, ne așteptăm la o manifestare de înaltă ținută, prin participarea unui număr mare de specialiști ai dermatovenerologiei naționale și internaționale.

 

Vă invităm să contribuiți la programul științific prin trimirerea de lucrări pentru una dintre secțiunile Congresului: comunicare orală sau poster. De asemenea, aveți posibilitatea să trimiteți o prelegere științifică cu durata între 30 și 60 de minute pe o temă de interes dermatologic, fără reclamă la medicamente sau produse cosmetice. Așteptăm să ne transmiteți, pe adresa de email srdcnd2019@yahoo.com până la data de 20 august 2019 titlu lucrării, autorii, aparetenența acestora, informații pe care le veți regăsi în detaliu în documentul Indicații pentru realizarea lucrărilor.

 

Lucrările prezentate în cadrul Congresului vor fi publicate în volumul de rezumate, dar cei care doresc sa publice sub forma unui articol, în revista “Dermatovenerologie”, revistă indexată BDI, trebuie să ne trimită lucrarea prezentată în extenso.

 

Urmarea a numărului mare de participanți la Congresele din anii precedenți, suntem încredințați că veți răspunde invitației noastre și că veți fi parte, alături de colegii dvs., la un Congres în care se vor aborda cele mai recente abordări teoretice și aplicative, a perspectivelor și impactului asupra specialității dermatovenerologie prezente și viitoare.

 

Pentru înscrieri şi cazare vă rugăm să luaţi legătura cu operatorul de servicii al Congresului:
Gama Travel Events fax: 021-3107348 sau E-MAIL: gama@gamatravelevents.ro.

 

Ca participant la Congres vă puteți înregistra cu taxă redusă până la data de 25.08.2019 cu condiția să aveți cotizația de membru plătită la zi.
!IMPORTANT Completarea formularelor de înregistrare ca membru al SRD, de înregistrare la CND precum și Declarațiile de consimțământ sunt obligatorii!

 

Vă aşteptăm,

Dr. Călin Giurcăneanu

Preşedinte SRD

Dr. Alin Nicolescu

Secretar General

Dr. Magda Constantin

 

INFORMAȚII UTILE CND 2019

Program CND 2019

ORAR Înregistrări CND 2019

Miercuri: 12:00 – 20:00
Joi: 08:30 – 18:00
Vineri: 08:30 – 16:45

 

ORAR Eliberare Diplome de participare

Sâmbată: 09:30 – 12:30

Diplomele se pot descărca online de pe site-ul www.srd.ro

Aplicațiile TOOLS

Ședințe AGA

IMPORTANT! La inregistrarea CND, codul CUIM este necesar si obligatoriu pentru eliberarea diplomelor acreditate de CMR.

Formular Înregistrare

Info Rezumate

Info Locație

DIPLOME CND 2019

CONVOCATOR AGA 25.09.2019

CONVOCATOR AGA 28.09.2019

Cursuri și manifestari naționale și internaționale​

Accesează

Informații utile​

Accesează

Diplome CND 2023

Accesează