CONFERINȚA NAȚIONALĂ REZIDERMA 24/26 MARTIE SIBIU

>>> Formular de inregistrare <<<

 

Stimaţi colegi medici rezidenţi,

Societatea Romană de Dermatologie are plăcerea de a vă invita la cea de-a patra ediţie a ReziDerma, Conferinţa Naţională a medicilor rezidenţi, specialitatea Dermatovenerologie, ce va avea loc la Sibiu în perioada 24 – 26 martie 2017. Cazarea şi Programul ştiinţific vor fi la Hotel „Ibis”.

Costurile cu înscrierea, transportul centralizat (autocar din centrele universitare), masa şi cazarea (2 nopţi în cameră dublă câte două persoane de acelaşi sex) vor fi susţinute în totalitate de către Societatea Română de Dermatologie doar pentru medicii rezidenţi din specialitatea dermato-venerologie.

Pentru participarea dvs. la acest eveniment este obligatorie trimiterea formularului de înregistrare completat, semnat şi parafat până la data de 24.02.2017. Lipsa acestui document atrage dupa sine imposibilitatea înregistrării în condiţiile mai sus menţionate. (nu mai beneficiati de gratuitate la cazare, transport și masă).

Vă rugăm să ne trimiteţi formularul de înregistrare şi eventualele rezumate ale prezentărilor pe care intenţionaţi să le susţineţi, menţionând titlul şi autorii nu mai târziu de 24.02.2017 pe adresa de email: office@srd.ro. În cazul în care nu primiți confirmare de primire, vă rugăm retrimiteți.

!Autorii de postere sunt rugaţi să trimită lucrările în format PPT sau PPTX arhivate prin folosire de transfer intermediat (ex. www.transfer.ro) la adresa office@srd.ro până la data de 10.03.2017Vizualizarea posterelor va fi posibilă într-un spaţiu special amenajat în cadrul Conferinţei.

Rezumatele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

– editare într-un fişier Word, Times New Roman, font de 12 la un rând

– maximum 1.500 de caractere (jumătate de pagină A4)

– precizare tip lucrare – pe lucrare (colt dreapta sus)P – poster sau CR – comunicări orale care vor participa la concursul pentru rezidenţi (toate comunicările orale vor participa la concursul pentru rezidenți)

– titlu, rezident-autor (obligatoriu medic rezident), medicul îndrumător de caz (acolo unde este cazul), alti medici care au participat la realizarea lucrarii, clinica de provenienţă sau unitatea medicală căreia îi aparţin. Menționăm că pentru eventuala premiere va fi luat în calcul doar rezidentul-autor.

– contact: telefon, email, adresă de corespondenţă al rezidentului-autor.

– trimitere pe e-mail la office@srd.ro până cel târziu 24.02.2017.

 

! Rezumatul trebuie salvat si trimis cu urmatoarele caracteristici în denumire: nume prenume autor – titlul lucrarii –indicativul de prezentare (P,CR) 

Menţionăm că cei care vor trimite lucrarea in extenso (tip articol), vor avea această lucrare publicată într-un număr al revistei Societăţii Române de Dermatologie, Dermatovenerologia, revistă indexată BDI.

Pentru medicii rezidenţi din alte specialităţi se va percepe o taxă de înregistrare de 150 de ron care va fi plătită pe loc, la secretariatul Conferinţei. Acestă taxă include doar mesele nu și cazarea.

Vă aşteptăm,

Prof. Dr. Călin Giurcăneanu

Preşedinte SRD

                                              Dr. Alin Nicolescu                                                               Dr. Magda Constantin

                                             Secretar General SRD                                                                  Trezorier SRD 

Cursuri și manifestari naționale și internaționale​

Accesează

Informații utile​

Accesează

Diplome CND 2023

Accesează