Congresul Național de Dermatologie - Online 14-18 Octombrie 2020

 

Stimaţi colegi, 

Societatea Romană de Dermatologie are plăcerea de a vă invita la Congresul Naţional de Dermatologie cu participare internaţională care va avea loc în mediul virtual in perioada 14 – 18 octombrie 2020.

Având ca experiență edițiile precedente ale Congresului, ne așteptăm la o manifestare de înaltă ținută, prin participarea unui număr mare de specialiști ai dermatovenerologiei naționale și internaționale.

Vă invităm să contribuiți la programul științific prin trimirerea de lucrări pentru una dintre secțiunile Congresului: comunicare orală sau poster. Așteptăm să ne transmiteți, pe adresa de email office@srd.ro până la data de 01.10.2020 titlu lucrării, autorii, aparetenența acestora, informații pe care le veți regăsi în detaliu în documentul Indicații pentru realizarea lucrărilor.

Lucrările prezentate în cadrul Congresului vor fi publicate în volumul de rezumate, dar cei care doresc sa publice sub forma unui articol, în revista Dermatovenerologie”, revistă indexată BDI, trebuie să ne trimită lucrarea prezentată în extenso.

Urmarea a numărului mare de participanți la Congresele din anii precedenți, suntem încredințați că veți răspunde invitației noastre și că veți fi parte, alături de colegii dvs., la un Congres în care se vor aborda cele mai recente abordări teoretice și aplicative, a perspectivelor și impactului asupra specialității dermatovenerologie prezente și viitoare.

Pentru înscrieri vă rugăm să accesati https://inregistrare-congres.gamatravelevents.ro sau site-ul SRD www.srd.ro sectiunea destinate Congresului National de Dermatologie.

 

 !IMPORTANT Completarea CUIM pe formularul de inregistrare este obligatorie in vederea acordarii punctajului EMC de către CMR!

 

 Vă aşteptăm,

 Dr. Călin Giurcăneanu

Preşedinte SRD

 Dr. Alin Nicolescu

Secretar General

 Dr. Magda Constantin

Trezorier SRD

 

 

Informații utile

 

Program CND 2020

 

 

Informații  rezumate lucrări

  

cnc-2020-rez-small

 

 

 

 

Autentificare membrii SRD

Contul de utilizator va fi activat numai dupa achitarea taxei de membru SRD.

Calendar evenimente

Lu Ma Mi Jo Vi Du
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Biblioteca SRD