Cursuri si manifestari nationale si internationale

INFORMAȚII UTILE

 

Stimaţi colegi medici rezidenţi,

Societatea Romană de Dermatologie are plăcerea de a vă invita la cea de-a opta ediție ReziDerma, Conferinţa Naţională a medicilor rezidenţi, specialitatea Dermatovenerologie, care va avea loc în Craiova în perioada 14-16 octombrie 2022.  Cazarea și programul științific vor fi la Hotel “Ramada Plaza”.

Costurile cu înscrierea, transportul centralizat (autocar din centrele universitare), masa şi cazarea (2 nopţi în cameră dublă câte două persoane de acelaşi sex) vor fi susţinute în totalitate de către Societatea Română de Dermatologie doar pentru medicii rezidenţi din specialitatea dermato-venerologie.

Înregistrările se fac pe link-ul: https://inregistrare-reziderma.gamatravelevents.ro/ . Pentru participarea dvs. la acest eveniment este obligatorie completarea formularului de înregistrare până la data de 15.09.2022 . Lipsa înregistrării atrage dupa sine imposibilitatea participării la acest eveniment în condiţiile mai sus menţionate. (nu mai beneficiati de gratuitate la cazare, transport și masă).

Medicii rezidenți care nu trimit formularul de înregistrare până la data de 15.09.2022 și doresc să participe la ReziDerma trebuie sa achite costurile aferente transportului, cazării și meselor, în limita lorurilor disponibile.

Pentru programul științific, vă rugăm să trimiteți rezumatele prezentărilor pe care intenţionaţi să le susţineţi, menţionând titlul şi autorii nu mai târziu de 10.09.2022 pe adresa de email: office@srd.ro. În cazul în care nu primiți confirmare de primire, vă rugăm retrimiteți.

Vă aşteptăm,

 

Prof. Dr. Călin Giurcăneanu

Preşedinte SRD

 

Dr. Alin Nicolescu                                         

Secretar General SRD

                                   

Dr. Magda Constantin

Trezorier SRD

 

 

 

Rezumatele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

-  editare într-un fişier Word, Times New Roman, font de 12 la un rând

-  maximum 1.500 de caractere (jumătate de pagină A4)

-  precizare tip lucrare – pe lucrare (colt dreapta sus): P – poster sau CO – comunicări orale care vor participa la concursul pentru rezidenţi (toate comunicările orale vor participa la concursul pentru rezidenți)

-  titlu, rezident-autor (obligatoriu medic rezident), medicul îndrumător de caz (acolo unde este cazul), alti medici care au participat la realizarea lucrarii, clinica de provenienţă sau unitatea medicală căreia îi aparţin. Menționăm că pentru eventuala premiere va fi luat în calcul doar rezidentul-autor.

-  contact: telefon, email, adresă de corespondenţă al rezidentului-autor.

-  trimitere pe e-mail la office@srd.ro până cel târziu 10.09.2022.

!Rezumatul trebuie salvat si trimis cu urmatoarele caracteristici în denumire: nume prenume autor – titlul lucrarii –indicativul de prezentare (P,CO)

!Autorii de postere sunt rugaţi să trimită lucrările în format PDF arhivate prin folosire de transfer intermediat (ex. www.transfer.ro, www.fastupload.ro) la adresa office@srd.ro până la data de 01.10.2022. Vizualizarea posterelor va fi posibilă într-un spaţiu special amenajat în cadrul Conferinţei.

Pentru buna desfășurare a programului științific și pentru evitarea apariției de decalaje orare, vă rugăm să ne trimiteți prezentarea pe care o veți susține, în format ppt sau pptx până la data de

01.10.2022.

Menţionăm că cei care vor trimite lucrarea in extenso (tip articol), vor avea această lucrare publicată într-un număr al revistei Societăţii Române de Dermatologie, Dermatovenerologia, revistă indexată BDI.

Pentru buna desfășurare a programului științific, vă rugăm să respectați timpul alocat fiecărei comunicări orale - 7 minute. După 6 minute de prezentare veți fi atenționați printr-un semnal sonor, apoi, la sfârșitul celor 7 minute alocate prezentarea se va întrerupe.

 

Autentificare membrii SRD

Contul de utilizator va fi activat numai dupa achitarea taxei de membru SRD.

Calendar evenimente

Lu Ma Mi Jo Vi Du
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31