Cursuri si manifestari nationale si internationale

Stimaţi colegi,

 

Societatea Romană de Dermatologie are plăcerea de a vă invita la Congresul Naţional de Dermatologie cu participare internaţională care va avea loc în perioada 15 – 18 iunie 2022

la Poiana Brașov, cu respectarea normelor sanitare impuse de către autorități la momentul respectiv.

 

Sperăm că, prin capitalizarea resurselor vom construi un cadru deopotrivă plăcut și facil, de un ridicat nivel profesional, astfel încât distanțarea fizică să nu se resimtă.

Vă invităm, așadar, să contribuiți la programul științific prin trimirerea de lucrări pentru una dintre secțiunile Congresului: comunicare orală sau poster.

 

Așteptăm să ne transmiteți, pe adresa de emailsrdcnd2022@gmail.com până la data de 01.05.2022 titlu lucrării, autorii, aparetenența acestora, informații pe care le veți regăsi în detaliu în documentul Indicații pentru realizarea lucrărilor.

 

Lucrările prezentate în cadrul Congresului vor fi publicate în volumul de rezumate, volum cu ISSN.

Cei care doresc sa publice sub forma unui articol, lucrarea prezentată în cadrul programului științific al Congresului, în revista Dermatovenerologie”, revistă indexată BDI, trebuie să trimită lucrarea prezentată în extenso.

Urmarea a numărului mare de participanți la Congresele din anii precedenți, suntem încredințați că veți răspunde invitației noastre și că veți fi parte, alături de colegii dvs., la un Congres în care se vor prezenta cele mai recente abordări teoretice și aplicative, a perspectivelor și impactului asupra specialității dermatovenerologie prezente și viitoare.

 

Pentru înregistrări vă rugăm să accesați linkul:

https://inregistrare.gamatravelevents.ro/

 

Vă aşteptăm,

 

Prof. Dr. Călin Giurcăneanu

Preşedinte SRD

    

Dr. Alin Nicolescu

Secretar General

 

Conf. Dr. Magda Constantin

Trezorier SRD

 

 

Societatea Romana de Dermatologie anunță organizarea Congresului Național de Dermatologie 2022 în perioada 15-18 iunie la Poiana Brașov cu respectarea normelor sanitare impuse de către autorități la momentul respectiv.

 

Companiile/firmele interesate să participe la acest eveniment sunt rugate să trimită o cerere de ofertă la adresa: office@srd.ro sau la srdcnd2022@gmail.com.

 

 

thumbnail Info - rezumate lucrari CND 2022

 

 

Autentificare membrii SRD

Contul de utilizator va fi activat numai dupa achitarea taxei de membru SRD.

Calendar evenimente

Lu Ma Mi Jo Vi Du
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31