Stimaţi colegi medici rezidenţi,

 

 

Societatea Romană de Dermatologie are plăcerea de a vă invita la cea de-a opta ediție ReziDerma, Conferinţa Naţională a medicilor rezidenţi, specialitatea Dermatovenerologie, ce va avea loc în mediul online în perioada 07-13 iunie 2021

 

Pentru înscrieri vă rugăm să accesati https://inregistrare-reziderma.gamatravelevents.ro/ sau site-ul SRD www.srd.ro sectiunea destinata Conferinței Naționale ReziDerma.

 

La acesastă manifestare pot participa atât medici rezidenți cât și medici primari și specialiști. Pentru participare nu se va percepe taxă. Conferința va fi credită EMC.

 

!IMPORTANT Completarea CUIM pe formularul de înregistrare este obligatorie în vederea acordarii punctajului EMC de către CMR!

 

Pentru programul științific, vă rugăm să trimiteți rezumatele prezentărilor pe care intenţionaţi să le susţineţi, menţionând titlul şi autorii nu mai târziu de 01.05.2021 pe adresa de email: office@srd.ro. În cazul în care nu primiți confirmare de primire, vă rugăm retrimiteți.

 

Rezumatele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

- editare într-un fişier Word, Times New Roman, font de 12 la un rând.

- maximum 1.500 de caractere (jumătate de pagină A4).

- precizare tip lucrare – pe lucrare (colt dreapta sus): P – poster sau CO – comunicări orale

- titlu, autor, alti medici care au participat la realizarea lucrarii, clinica de provenienţă sau  unitatea medicală căreia îi aparţin.

- contact: telefon, email, adresă de corespondenţă a autorului.

- trimitere pe e-mail la office@srd.ro  până cel târziu 01.05.2021.

!Rezumatul trebuie salvat si trimis cu urmatoarele caracteristici în denumire: nume prenume autor – titlul lucrarii –indicativul de prezentare (P,CO).

 

Lucrările prezentate în cadrul Conferinței Naționale ReziDerma vor fi publicate în volumul de rezumate, volum cu ISSN.  Acest fapt trebuie avut în vedere în condițiile în care autorii doresc prezentarea acestor lucrări și în cadrul altor evenimente. Cei care doresc sa publice sub forma unui articol lucrarea prezentată  în cadrul programului științific al Conferinței, în revista Dermatovenerologie”, revistă indexată BDI,  trebuie să trimită lucrarea prezentată în extenso.

 

Prezentarea lucrărilor - comunicări orale va avea alocat un spațiu de 10 minute.

 

!Autorii de comunicari orale  sunt rugaţi să trimită lucrările în format PPT sau PPTX arhivate prin folosire de transfer intermediat (ex. www.transfer.ro) la adresa office@srd.ro până la data de 10.05.2021.

 

!Autorii de postere sunt rugaţi să trimită lucrările în format PDF arhivate prin folosire de transfer intermediat (ex. www.transfer.ro) la adresa office@srd.ro până la data de 10.05.2021. Vizualizarea posterelor va fi posibilă într-o secțiune special destinată.

 

 

 

Vă aşteptăm,

 

Prof. Dr. Călin Giurcăneanu

Preşedinte SRD

 

Dr. Alin Nicolescu                                         

Secretar General SRD

                                   

Conf. Dr. Magda Constantin

Trezorier SRD

Autentificare membrii SRD

Contul de utilizator va fi activat numai dupa achitarea taxei de membru SRD.

Calendar evenimente

Lu Ma Mi Jo Vi Du
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31